Volimo se - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Volimo se

Volimo se

Let's Make Love (1960.)
119' komedija, glazbeni, romansa

Režija:           George Cukor

Uloge: Marilyn Monroe, Yves Montand, Frankie Vaughn, Tony Randall

Scenario:        Norman Krasna, Arthur Miller, Hal Kanter

Producent/i:   Jerry Wald

Zemlja:          Sad

Linkovi: imdb

Volimo se

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Francuski bogataš sa sjedištem u New Yorku, Jean-Marc Clement (Yves Montand), sazna da off-broadwaysko kazalište priprema predstavu u kojoj će upravo on biti predmet ismijavanja.

Clement odlazi u kazalište, gdje misle da je došao na audiciju baš za ulogu Clementa, koju i dobije. Zbunjeni bogataš isprva pokuša objasniti zabunu, no kako mu se sviđa atraktivna plesačica i pjevačica Amanda (Marilyn Monroe), odluči zaigrati neobičnu igru - pretvarati se da je nepoznati glumac koji će odglumiti najbogatijeg čovjeka na svijetu. Amandi se Clement sviđa, ali je u vezi s drugim glumcem, pjevačem i plesačem Alexanderom...

Film 'Volimo se' kao da je od samog početka bio osuđen na propast. Marilyn je bila obvezana ugovor nastupiti u ovom filmu, te je od samog početka radila probleme. Stvari su se dodatno zakomplicirale kada se upustila u ljubavnu vezu sa svojim glumačkim partnerom Yves Montandom. Da stvar bude gora oboje su tada bili u braku, Marilyn sa samim scenaristom filma poznatim dramatičarem Arthur Millerom.

Mnogi poznati glumci, poput Gregory Pecka, Cary Granta i James Stewarta, odbili su uloge u filmu. Pretpostavlja se zbog problematične zvijezde.