Asterix na Olimpijskim igrama - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Asterix na Olimpijskim igrama

Asterix na Olimpijskim igrama

Astérix aux jeux olympiques (2008.)

Pathé Renn Productions

117' avantura, komedija, obiteljski

Režija:           Frédéric Forestier, Thomas Langmann

Uloge: Clovis Cornillac, Gerard Depardieu, Alain Delon, Benoît Poelvoorde, Stéphane Rousseau, Vanessa Hessler

Scenario:        Thomas Langmann, Olivier Dazat, Alexandre Charlot, Franck Magnier

Producent/i:   Jérôme Seydoux

Zemlja:          Francuska / Njemačka / Španjolska / Italija /

Linkovi: službena stranica

Asterix na Olimpijskim igrama

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.73
30
0.00

johnny08 13.10.2009 Ocjena recenzije : 2.75

Skupa katastrofa

'Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre' je očito bio vrhunac trilogije, a posljednji film o hrabrim Galima ne samo da vrijeđa inteligenciju gledatelja nego je i izrazito loše napravljen film ako uzmemo u obzir vrtoglavi budžet od 78 milijuna eura. Najskuplji europski uradak svih vremena tako je postao najskuplji promašaj svih vremena, pun glupavih gegova koji uopće nisu smiješni, površnog scenarija i beskorisnog trošenja glumačkog potencijala (Depardieu, Poelvoorde, Cornillac...). Jedini donekle smiješni dijelovi su oni sa legendarnim Alain Delonom u ulozi Cezara te s jednako tako legendarnim Michaelom Schumacherom u cameo ulozi. Ostale cameo uloge (Zidane, Parker, Mauresmo...) su blijede, nabačene i dobiva se dojam da su umetnute totalno nepovezano. Scenarij je pisan očito za zadovoljavanje ukusa izrazito mlade publike jer svaka odrasla osoba bi se npr. zapitala zašto Cezar uporno prihvaća darove Bruta ako zna da ga ovaj sa svakim novim želi ubiti? No scenaristi su mozak očito ostavili na uvodnim rečenicama ovog scenarija pa tako dobivamo katastrofu ogromnih razmjera jer nije samo potrošen veliki novac već je i okaljano djelo Goscinnya i Uderza. Žalosno je po čemu će mlade generacije pamtiti Astérixa i Obélixa.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mr blue 08.10.2009 Ocjena recenzije : 1.0

NIJE LOŠE

Film je vrlo zabavan,iako su redatelj i produkcija očito ciljali na mlađu publiku.
Film će vas sigurno nasmijati i opustiti vas od trenutnih briga,u filmu glume neki od najpoznatijih francuskih ali i svjetskih filmaša te SPORTAŠA (Zidane,Tony Parker,Sharapova te legendarni Schumacher).
Ukratko,film je jedna solidna zabavna komedija na europski način.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Aeron 12.04.2009 Ocjena recenzije : 2.33

Pa...

Mislim da su ciljali na mlađu publiku...
Dosadno

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

andrej 02.01.2009 Ocjena recenzije : 1.0

Pa nijue loše...al moglo je i bolje

ok je film ali mi nikako nije smiješan...pa šta je vama tu toliko smiješno..men baš ništ i ne sviđa mi se kraj onih zadnjih 2,3 minute---to je baš glupo ali ostalo sve štima tako da može neka klimava četvorka a u bodvima 7/10

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

pajdo333 23.02.2008 Ocjena recenzije : 1.0

Nemam komentara

Film mi je jako zabavan. Ako ste tužni, odmah otiđie u kino i nasmijte se. Film je zaista fenomenalan !!! U zadnje vrijeme u kinu nije bilo puno komedija, a ako pogledate ovu, možete ih sve nadoknaditi. Film me je još oduševio zbog toga što u njemu glume 4 sportaša: Michael Schumacher, Zinedine Zidane, Tony Parker te Maria Sharapova. Želim Vam dobru zabavu !!! Nasmijte se do suza !!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

bad_blue_girl_14 20.02.2008 Ocjena recenzije : 1.0

vrlo dobro

vrlo zabavno, za nasmijati se i opustiti! dodatan plus za zidanea i ostatak sportske ekipe. :) jedna sasvim dobra komedija za promjenu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

HR-Titan 18.02.2008 Ocjena recenzije : 1.0

Zabavno

Prvi melem za osmijeh. Nakon svih onih drama i brutalnih trilera. Konačno dolazi pravi film za opuštanje. Svako malo će vas nasmijati humoristične scene i simpatična gluma. Bilo je lijepo i čudno vidjeti i Michael Schumachera, Zinedine Zidanea i Tony Parkera. Od profesionalaca me oduševio Alain Delon.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: