Zakon braće - kompletna prva sezona - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zakon braće - kompletna prva sezona

Zakon braće - kompletna prva sezona

Prison Break - The Complete First Season (2005.)

20th Century Fox / Continental film

960' avantura, krimi, drama

Režija:           Paul Scheuring

Uloge: Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco, Wade Williams

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Zakon braće - kompletna prva sezona

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.29
17
0.00

U prvom planu Foxove TV serije čovjek je osuđen na smrt zbog zločina koji nije počinio odnosno njegov brat koji ga nastoji spasiti.

Očajni Michael Scofield našao se u nimalo ugodnoj situaciji no to posebice vrijedi za njegovog brata Lincolna Burrowsa koji je osuđen na smrt zbog ubojstva brata zamjenika predsjednika. Michael je pak uvjeren da njegov brat nije počinio takvo zlodjelo.

Problem keži u činjenici što nema dokaza koji bi potvrdili njegovu teoriju, a nema nekih naznaka da bi se mogli pojaviti. Lincolnu u međuvremenu vrijeme polako, ali sigurno ističe. U nedostatku alternativnih rješenja Michael odlučuje opljačkati banku kako bi ga uhapsili i poslali u isti zatvor u kojem Lincoln čeka izvršenje smrtne presude.

Po dolasku u Fox River State kaznionicu Michael započinje sa planiranjem bijega nastojeći usput dokazati bratovu nevinost.

Autor serije je Paul Scheuring, a među režiserima koji potpisuju pojedine sezone ističe se Brett Ratner. Na šest diskova nalaze se 22 epizode prve sezone emitirane na Fox-u 2005. godine.

i.k.