Delirij - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Delirij

Delirij

Delirious (2006.)

Peace Arch Entertainment / UCD

107' komedija, drama

Režija:           Tom DiCillo

Uloge: Steve Buscemi, Michael Pitt, Alison Lohman, Gina Gershon, Callie Thorne, Kevin Corrigan

Scenario:        Tom DiCillo

Producent/i:   Jimmy De Brabant, Michael Dounaev, Kami Naghdi

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Delirij

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.00
2
0.00

Nadobudni paparazzi čeka svoju veliku priliku, pridružuje mu se beskućnik koji želi postati glumac, a tu je i pop diva koja će stati između njihovog prijateljstva.

Fotograf Les Galantine (Steve Buchemi) traži svoju priliku za ulazak u prvu ligu za što mu, naravno, trebaju atraktivne slike celebretyja u što zanimljivijim pozama. Za to se pak treba naći u pravom mjestu na pravo vrijeme točnije na glamuroznim zabavama na kojima se kreće njegova lovina, no to mu nikako ne uspjeva.

Upoznaje beskućnika Tobyja koji luta New Yorkom sanjajući da će jednog dana postati glumac. Les mu nudi posao asistenta te mu osigurava krov nad glavom. Ubrzo postaju pravi prijatelji i partneri.

Upoznavši pop divu K'Harmu Leeds Les vidi priliku da preporuči svog asistenta no interesi njegovog prijatelja padaju u drugi plana kad se Les zaljubi u prelijepu pjevačicu.

Toby će se tako naći rastrgan između obveze prema Lesu i želji da ostvari vlastite snove. Naposljetku ga napušta te uspijeva dobiti ulogu u reality showu no ne zahvaljujući talentu već činjenici da je spavao sa pravom osobom.

i.k.