Kućanice - 1. sezona - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Kućanice - 1. sezona

Kućanice - 1. sezona

Desperate Housewives - Season 1 (2005.)

CBS Television / Blitz film i video

984' komedija, drama, misterija

Režija:           Marc Cherry

Uloge: Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Kućanice - 1. sezona

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

5.00
3
0.00

Popularna američka serija prati dogodovštine šest 'očajnih' kućanica u gradiću Fairviewu.

Nakon košarice na HBO-u, CBS-u, FOX-u i NBC-u tvorac serije Marc Cherry uspio je 2004. prodati svoj proizvod ABC-u što se pokazalo kao i više nego pametan potez ove TV kuće koja je gotovo u isto vrijeme dobila dvije hit serije, uz 'Kućanice' i 'Izgubljene'.

Serija započinje samoubojstvom Mary Alice Young koja se u narednim epizodama pojavljuje u uloz naratora. Tajanstvene okolnosti oko ubojstva povezane su sa njezinim mužem Paulom i sinom Zackom kao i sa misterioznom kutijom za igračke koje je Paul iskopao pokraj bazena.

Očajne kućanice su četiri prijateljice i susjede od kojih svaka ima svoju 'očajnu' priču. Susan Mayer (Teri Hatcher) je samohrana majka u potrazi za ljubavi, perfekcionistkinja Bree Van De Kamp (Marica Cross) je majka dvoje tinejdžera koja se pokušava pomiriti sa muževom smrću.

Lynnette Scavo (Felicity Huffman) se nakon niza godina odgajanja četvero razmažene djece vraća na posao, a bivši model Gabrielle Solis (Eva Longoria) je zatrudnjela nakon što je prevarila muža sa vrtlarem s time da ne zna tko je otac.

i.k.