Sonatine - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sonatine

Sonatine

Sonatine (1993.)

Bandai Visual Co

94 min akcija, krimi, drama

Režija:           Takeshi Kitano

Uloge: Takeshi Kitano, Aya Kokumai, Tetsu Watanabe, Masanobu Katsumura, Susumu Terajima, Ren Osugi, Tonbo Zushi, Kenichi Yajima, Eiji Minakata

Scenario:        Takeshi Kitano

Producent/i:   Masayuki Mori, Hisao Nabeshima, Kazuyoshi Okuyama, Takio Yoshida

Zemlja:          Japan

Linkovi: imdb

Sonatine

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Vođu bande u Tokiju šallju u Okinawu da pomiri dvije zaraćene mafijaške strane u yakuzi uličnom ratu. Shvativši da je tamo poslan na prijevaru, odlučuje se osvetiti rivalima.

U Okinawi bijesni rati između yakuza banda. Iskusan vođa jedne od yakuza bandi u Tokiju dobiva zadatak uputiti se u to ruralno primorsko područje, umiješati u rat svoje prste i izmiriti dvije zaraćene strane.

Tamo spašava maldu i atraktivnu djevojku Miyuki od silovanja i na kraju se u nju zaljubljuje, a s mještanima razvija dobar prijateljski odnos.

Nakon nekog vremena ipak postaje svjestan da su ga "kolege" iz Tokija preveslali, te da su nakon njegova odlaska u provinciju, zauzeli njegov teritorij i posao..

Još jedan film legendarnog Takeshi Kitana u kojem on uz redateljsku palicu i scenariji, nosi glavnu filmsku ulogu, te s novom situacijom suočava sredovječnog muškarca iz mafijaškog miljea, nakon koje, više ništa neće biti isto...