Muškoženske stvari - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Muškoženske stvari

Muškoženske stvari

It`s A Boy Girl Thing (2006.)

Icon Entertainment International / Blitz film i video

95` komedija, romansa

Režija:           Nick Hurran

Uloge: Samaire Armstrong, Kevin Zegers, Emily Hampshire, Libby Adams

Scenario:        Geoff Deane

Producent/i:   David Furnish, Martin Katz, Steve Hamilton Shaw

Zemlja:          VB, Kanada

Linkovi: službeni site
imdb

Muškoženske stvari

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.27
15
0.00

andrej 26.12.2008 Ocjena recenzije : 5.0

super

dobar je film...za 4

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

CityKino 17.10.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Pucanj u prazno

Nakon xy sličnih filmova koji se nisu proslavili, mislio sam da će ovaj dostojno obraditi temu, no ovo je možda i najgora obrada dosada….

Kad film obrađuje tako specifičnu temu onda očekuješ da će ulaziti malo detaljnije, no ovi likovi su se ponašali kao da je zamjena tijela nešto sasvim normalno. Nisam očekivao nešto što neće smjeti gledati mlađi od 18 godina, ali opet glavni likovi se nijednom nisu pogledali u ogledalo, što je logično jer ipak imaju nešto drugo među nogama. Dečko u ženskom tijelu „vau imam sise, dvije sise“ a cura u muškom tijelu „što je ovo“ (reakcija na jutarnju erekciju) su jedine „stvarne“ reakcije na to što se nalaze u drugom tijelu. Naravno glavna glumica je djevica, pa su „vješto“ izbjegli pitanje sexa u drugom tijelu….

Sve u svemu vrlo plitka komedija sa mnoštvom tipičnih američkih klišeja, film koji se više bazira na tome kako će jedan drugom uništiti ugled, nego činjenicom da se nalaze u drugom tijelu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

šmizla 07.09.2008 Ocjena recenzije : 0.0

I love it, I love it, I love it

waaaaaaaaaaaaa..........film je prezakon........uopće nije ''skroz kopija Šašavog petka'' jedino što ta dva filma imaju zajedničko je tema zamjene tjela.........meni je ovaj puuuuuuno bolji,govori o tome kako se suprotnosti privlače i pokazuje nam: ''how does it feel to be diffrent from me''...........šta reći film je S-U-P-E-R.........govori o dvoje ljudi koji su u apsolutno svim segmentima života potpuno različiti, a na kraju se pronađu u onom drugom xD..........

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

teenchy 04.01.2008 Ocjena recenzije : 0.0

ajajajaa

musko zenske stvari rulzzzzzzz! e, bogte, film je kuuuuuuuul! ajmo cudaci gledat film, jer on rokaaaa

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

film 26.06.2007 Ocjena recenzije : 1.0

Jako dobro

film je odlican on nije za 5 nego za 100.Dosta je smijesan i dobar.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

aileen 17.06.2007 Ocjena recenzije : 1.0

Šašavi petak 2

Ovo je skroz kopija Šašavog petka samo što nisu likove majke i kćeri nego dečka i cure koji se ne podnose. ON je glavna faca škole, kapetan rugby tima, cura mu je praznoglava glavna navijačica i želja mu je otići na koledž igrati rugby. ONA je slatka mala štreberica koja želi upisati Yale,obožava Romea i Juliu, živi zdravim životom i djevica je. Njih dvoje su susjedi koji se ne podnose a i dolaze iz različitih klasa. Neznam dal postoji neka obitelj kao što je njena...nemam riječi za to objasnit,živi užas. sve je uredno i čisto, pazi se na riječnik...ma stvarno morate pogledat da vidite koja je to izmišljotina. Uglavnom, oni se prilikom jedne svađe nalaze ispred kipa Asteškog Boga koji im zamijeni tijela i naravno dok se oni ne pomire i ne shvate jedno drugog neće im se vratit tijela. Na kraju njih dvoje budu skupa i svi žive sretno i veselo do kraja života. Glumci su još i solidno obavili svoj posao ali je sama tema filma skroz isfurana. Od komedije ni K ali tko sam ja da sudim o ovom filmu, vidite sami.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

joe_ 23.05.2007 Ocjena recenzije : 1.0

več isfurano, ali zabavno

tema filma je več dosta isfurana, ali dobro odrađena.

s obzirom na što su spale komedije u zadnje vrijeme, ovo čak i prolazi.

ocjena 5.5/10

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: