Put do zrelosti - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Put do zrelosti

Put do zrelosti

Road Trip (2000.)

Dreamworks Pictures / Blitz film i video

93' komedija

Režija:           Todd Phillips

Uloge: Breckin Meyer, Seann William Scott, Amy Smart, Paulo Costanzo, DJ Qualls, Rachel Blanchard, Anthony Rapp, Fred Ward, Tom Green

Scenario:        Todd Phillips, Scot Armstrong

Producent/i:   Ivan Reitman, Tom Pollock

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Put do zrelosti

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.83
6
0.00

Nakon velikog uspjeha 'Američke pite' ista je formula upotrebljena u ovoj road teen komediji, a pomogli su i Sean William 'Stiffler' Scott i Tom Green.

Tiffany i Josh mladi su par čija veza datira još od ranog djetinjstva. Cijeli su život proveli zajedno no sada su, poradi nastavka školovanja, prisiljeni krenuti svaki svojim putem. Josh odlazi na studij u Ithacu, a Tiffany u Austin no ipak, odlučuju održavati vezu na daljinu.

Brojnim pozivima, mailovima i pismima u tome uspijevaju no Josh ipak ne može pobjeći svim iskušenjima studentskog života te pada na prelijepu Beth, a njihovo druženje u sobi biva zabilježeno na video kazeti. To ne bi bilo toliko strašno da ista ne završi u pošti na putu za Austin.

Uvidjevši da je dragoj poslao krivu kazetu kompromitirajućeg sadržaja kreće na road trip od 1800 milja ne bi li spasio vezu. Pridružuju mu se i sve samo ne normalni prijatelji.

'Put do Zrelosti' Toda Phillipsa služi se oprobanom formulom 'Američke pite' što znači puno golotinje, tjelesnih izlučevina i što degutantnijih štoseva, a ne smijemo zaboraviti ni Toma Greena u ulozi naratora i glumca.

i.k.