Charlotteina mreža - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Charlotteina mreža

Charlotteina mreža

Charlotte's Web (2006.)

Paramount Pictures / Blitz Film & Video

97` obiteljski

Režija:           Gary Winick

Uloge: Dakota Fanning, Julia Roberts, Steve Buscemi, John Cleese, Oprah Winfrey, Cedric the Entertainer, André Benjamin, Thomas Haden Church, Robert Redford, Reba McEntire, Kathy Bates

Scenario:        Susannah Grant, Karey Kirkpatrick

Producent/i:   Jordan Kerner

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer

Charlotteina mreža

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.54
13
0.00

aileen 29.06.2007 Ocjena recenzije : 0.0

Prijateljstvo

To bi bila glavna tema filma. Slažem se da su ona "ružna" bića svedena na prihvatljivu razinu ali je također i istina da zaista više nemaju neke ideje za stvaranje novih dječjih filmova pa se vraćaju ona "već viđeno". Kao što sam i rekla, cijeli film se radi o prijateljstvu jer se današnje viđenje prijatelja zasniva uglavnom na "koliko mi on može pomoći", tako da ovaj filmić nas podsjeća na prave značajke prijateljstva a to je prije svega dobrota ali i uzajamna pomoć. Film je dosta miran a očekivala sam drugačije jer kad sam bila na praksi djeca su mi sva uzbuđeno govorila o ovom filmu da sam mislila da ima više toga. Očito stvarno djeca drugačije gledaju na neke stvari koje će nažalost zaboraviti kad narastu kao što smo ih zaboravili i mi.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

istrazitelj 22.02.2007 Ocjena recenzije : 4.0

Praščić Babe 3?!

Sve filmove koji su sinkronizirani idem pogledati sa svojom, sada 6-godišnjom, kćerkom. Ona mi je neka vrsta "indikatora" kakav je film za djecu, jer ja ipak gledam nekim drugim očima (očito starijim). Njezinih nekoliko dojmova prenosim. Prvo: tata, ovo je ko praščić Babe, drugo: pauci i nisu tako strašni i treće: onaj štakor je baš fora. Ovo sam naveo iz razloga što smatram da je i djeci očito da filmska industrija nema ideje i da reciklira poznato i viđeno. A pozitivna stvar je da su bića koja su inaće pod nazivnikom "odvratna" svedena na djeci prihvatljivu razinu. Ipak, ima nešto i pozitivno u filmu.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: