Bondove djevojke - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bondove djevojke

Bondove djevojke

Bond Girls Are Forever (2002.)

American Movie Classics (AMC) / Continental film

46' dokumentarni

Režija:           John Watkin

Uloge: Maryam d'Abo, Ursula Andress, Honor Blackman, Luciana Paluzzi, Jill St. John, Lois Chile, Maude Adams, Carey Lowell, Halle Berry i Rosamund Pike

Scenario:        Maryam d'Abo, John Watkin

Producent/i:   Maryam d'Abo, Jessica Falcon, Eamon Harrington, John Watkin

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

5.00
1
0.00

Kroz pregled dugogodišnje povijesti Bond djevojaka vodi nas jedna od njih, Maryam D'Abo, razgovarajući sa sretnicama koje su imale čast nostiti tu titulu.

Otkada je Ursula Andress izašla iz vode u jednoj od najpoznatijih scena u povijesti filma Bond djevojka je postala možda i najznačajniji seks simbol na velikom platnu. U ulogama Bond djevojaka pojavljivale su se razne manje i više poznate glumice no gotovo svima je ta uloga obilježila karijeru.

U ulozi naratora ovoga dokumentarca gledamo Maryam D'Abo, Bond djevojku iz 'The Living Daylights' koja kroz intervjue sa glumicama pokušava analizirati promjene vezane za ulogu Bond djevojke koje su se dogodile u dugogodišnjoj povijesti franšize.

Njezine su sugovornice Ursula Andress, Honor Blackman, Luciana Paluzzi, Jill St. John, Lois Chile, Maude Adams, Carey Lowell, Halle Berry i Rosamund Pike.

i.k.