Američka pita 5 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Američka pita 5

Američka pita 5

American Pie 5: The Naked Mile (2006.)

Universal Pictures / Continental film

97' komedija

Režija:           Joe Nussbaum

Uloge: John White, Maria Ricossa, Steve Talley, Joe Bostick, Ross Thomas, Jessica Booker, Eugene Levy, Christopher McDonald

Scenario:        Erik Lindsay

Producent/i:   W.K. Border

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Američka pita 5

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.92
24
0.00

Dinko_Pavelic 14.10.2011 Ocjena recenzije : 0.0

American Pie 5

Evo, peti dio pod nazivom gola milja. Odličan sa puno scena koje se očekuju od ovog filma :D

Jedan od najboljih, barem po meni.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

APP 06.02.2007 Ocjena recenzije : 4.0

Napaljeni ameri u borbi na seks ili smrt

Iako u naslovu filma piše da je riječ o petom nastavku Američke pite, osim prezimena Stifler i Eugene Levyja u ulozi Mr. Levensteina (koja je skroz nepotrebna) ovaj film nema nikakve veze sa originalom. Pardon, ima još jedna poveznica a to je da je opet riječ o američkim srednjoškolcima koji su opsjednuti seksom.
Opet imamo skupinu prijatelja koji imaju samo jedno na pameti i groze se od pomisli da bi mogli završiti srednju školu kao djevci. I to je u biti sve što se ima reći o ovom filmu. Ostalo sve su samo mnoge varijacije na temu i slaganje navodno komičnih situacija oko seksa.
Osim možda uvodne scene sa porno filmom i bakom, nijedna druga nije vrijedna spomena, a najviše me je iznenadilo rivalstvo studenata sa, ni više ni manje, nego sa patuljcima! Čak i za ovakav tip filma to je malo previše.
O glumcima ne vrijedi previše ni pisati jer vjerovatno za mnoge od njih nikada više nećemo ni čuti. Što se tiče redatelja, ni on se nije previše pretrgnuo od posla, nego je izgleda samo tražio izliku da u film stavi što više golih grudi i guzica, a da to na kraju ima predznak komedije a ne nečeg drugog.
Ako ipak odlučite (kao ja) posuditi u videoteci u ovaj film, pogledajte ga, nasmijte se ako uspijete i odmah ga zaboravite.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: