Sve džaba - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sve džaba

Sve džaba

Sve džaba (2006.)

Continental Film

94' komedija, drama, film ceste

Režija:           Antonio Nuić

Uloge: Rakan Rushaidat, Nataša Janjić, Bojan Navojec, Franjo Dijak, Enis Bešlagić, Emir Hadžihafisbegović, Darija Lorenci, Vanesa Glođo, Vlado Jokanović, Vanja Drach, Boro Stjepanović, Bogdan Diklić, Jasna Žalica, Emir Rožajac, Josip Pejaković, Miraj Grbić, Mirsad Tuka, Sergej Trifunović, Almir Kurt, Pero Kvrgić, Nermin Tulić, Aljban Ukaj, Amer Isanović, Saša Petrović, Ismet Begtašević, Sadžida Šetić, Moamer Kasumović, Ermin Sijamija

Scenario:        Antonio Nuić

Producent/i:   Propeler Film, Porta Produkcija

Zemlja:          Hrv, BiH, Srbija

Linkovi: službeni site
imdb

Sve džaba

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.48
33
0.00

Vale7 18.12.2010 Ocjena recenzije : 0.0

još jedna Hrvatska depra!

Ima li koji hrvatski film a da nije depresivan?!?
U ovom filmu mi ništa osim glumaca nije valjalo.
Smeće.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

citadel 16.08.2009 Ocjena recenzije : 0.0

vrlo dobro

Meni se ovaj film odmah svidio upečatljivim likovima i nesvakidašnjom radnjom. radnja je temeljito opisana klikom nazad pa se neču ponavljati. Ali sviđa mi se linearna radnja filma i putovanje glavnog lika koji ima čudan posao da poslužuje piće besplatno i to bez nekog objašnjenja. Sve to daje čar filmu, na njegovom putu upoznaje mnoge likove i naravno ženu u koju se zaljubi što je meni minus ovom film jer je to pretipičan zaplet. Uglavnom, druga polovica filma nema neku dinamiku i zanimljivost kao prva polovica jer se uglavnom bavi opsesijom glavnog lika jedne crvenokose mještanke. I nastupa Emira je pohvalan kao prepredeni vlasnik lokala koji je naredio svojim momcima da ga potjerao i još zabranio Goranu, glavnom liku da se zbliži s njezinom radnicom. Scenarij je dobar, gluma također, film ima poseban ugođaj i nije baš nešto što često možemo vidjeti ali na kraju fali ono nešto što filmu treba da bi bio savršen jer mislim da to ipak nije ali je zato vrlo dobar i imam velike preporuke za njega.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

jankojanko 03.01.2007 Ocjena recenzije : 4.0

odlično!!!

žao mi je samo što ima ovako sitnih duša koje su u stanju komentirati stvari koji nisu ni vidjeli(izuzimam cijenjenu mamu kojoj se film nije svidio, a za koju me,iskreno, nije ni briga).
Film od samog početka govori o stvarima koje su nam svima bliske,imamo zadovoljstvo gledati glumce o kojima inače samo čitamo kako glume, budući da barem ja ne pripadam onima koji redovno idu u kazalište.Iako nakon ovog filma i ovakve glumačke postave- imam i tu želju..
Nadam se da će da je ovo znak kako hrvatski film ide u pravom smjeru, nadam se da će i redatelji starijih generacija pogledati film i shvatiti što nam je blisko i što želimo gledati.
Nuiću svaka čast. Sitnim dušama preporučam ''nepretenciozna smeća'' tipa Eragon ili raznorazne Nemoguće misije da pogledaju u društvu svojih mama svaki dan u multiplexima..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

naomi 20.12.2006 Ocjena recenzije : 2.0

pretenciozno smeće

Apsolutno pretenciozno smeće, bar tako kaže moja mama.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

maliprinz 20.12.2006 Ocjena recenzije : 3.0

bravo!!!

Dugo smo iscekivali ovaj film nakon uspjeha ovog ljeta i potpuno je opravdao nade. Svaka cast pametnom i ovako pismenom mladom redatelju i glumackoj ekipi koju je okupio, plakali smo i smijali se, treba li reci vise? Bravo. Hrvatski film i ovim je potvrdio nivo koji bi ljudima mogao vratiti volju da plate kartu i za domace filmove u kinima. Fakat necete pozaliti, nisam ni ja!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

maliprinz 20.12.2006 Ocjena recenzije : 0.0

bravo!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mina 11.12.2006 Ocjena recenzije : 3.75

iskreno i pametno!

Jučer smo nas par išli u kino i odlučili dati priliku našem filmu nakon duuugo vremena. Oduševili se! Topla priča, iskrenost koje sve manje danas ima, nisam vjerovala, ali ovaj film nas čini ponosnima i daje nadu u našu kinematografiju!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Serafin 10.12.2006 Ocjena recenzije : 2.56

zašto arena za režiju

Odlična ideja, ne toliko dobar scenarij. Odlična gluma i naslov. Zašto je žiri u Puli baš pohvali Natašu janjić ne znam, jer nije ostavila takav dojam kao Rakan ili u početku filma Darija Lorenci. Mene najviše zanima zašto je ovaj film dobi zlatnu arenu za režiju. To nije neka posebna režija. Trebao ju je dobiti Hribar.

Svejedno, film se po meni zasniva na izvrsnoj ideji i odličnoj glumi i to je sve.

OCJENA: 3

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sara_hribar 10.12.2006 Ocjena recenzije : 2.67

film je odličan. i priča i režija i glumci zaslužuju svaku pohvalu. ma šta pohvalu...

bravo.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: