Sretan kraj - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Sretan kraj

Sretan kraj

Happy Endings (2005.)

Lions Gate Films / Blitz film i video

130' komedija, drama

Režija:           Don Roos

Uloge: Lisa Kudrow, Tom Arnold, Jesse Bradford, Bobby Cannavale, Sarah Clarke, Steve Coogan, Laura Dern, Maggie Gyllenhaal

Scenario:        Don Roos

Producent/i:   Mike Elliott, Nicolas Meyer, Tom Ortenberg

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Sretan kraj

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.33
6
0.00

Deset različitih priča čiji se likovi isprepliću govore u obiteljskim odnosima, ljubavi, nepredvidljivosti i još kojećemu sa, pretpostavljamo, sretnim završetkom.

Ovaj pomalo neobičan naslov autora komedija 'Opposite of Sex' nastoji nam približiti zamršene živote velikog broja protagonista koji se ispreprliću. Jedna od glavnih uloga pripala je Lisi Kudrow, staroj prijateljici autora Roosa koja panično trči ulicom sve dok ju ne udari automobil. Tada nas gospodin Roos suptilno informira da ona nije mrtva te da u njegovom filmu, čija radnja se odvija u Los Angelesu, nitko neće umrijeti.

Lisa Kudrow je Mamie, prestrašena mlada žena koja će se suočiti sa prošlošću kada ju posjeti filmaš Nicky. On ju podsjeća na sina kojeg je dobila sa polubratom Charlijem i kojeg je potom dala usvojiti. Obećava da će ih ponovno spojiti samo uz uvjet da mu dopusti snimanje dirljivog čina za potrebe njegovog dokumentarca.

Tada na scenu stupa i njezin dečko maser koji se predstavlja kao žigolo nastojeći pronaći svoje mjesto u Nickyjevom filmu. Charlie u međuvremenu vodi očev restoran zajedno sa ljubavnikom Gilom. Sumnja da su njihove prijateljice lezbijke lagale kada su Govorile da su iskoristile Gilovu spermu ne bi li dobile dijete samo da ga ne bi djelile sa njim.

Ovo je samo početak zavrzlama kojima se ne nazire završetak pa niti kakav će on biti.

i.k.