Zlo oko nas - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zlo oko nas

Zlo oko nas

See No Evil (2006.)

Lionsgate Films / Blitz film i video

84' horor

Režija:           Gregory Dark

Uloge: Kane, Christina Vidal, Samantha Noble, Luke Pegler, Michael J. Pagan, Steven Vidler, Rachael Taylor, Ponny McNamee, Craig Horner, Michael Wilder, Tiffany Lamb, Cecilly Polson, Cory Robinson

Scenario:        Dan Madigan

Producent/i:   Joel Simon

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Zlo oko nas

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.62
13
0.00

Osmero mladih prijestupnika ni ne slute što se skriva u podzemlju trulog hotela Blackwell koji moraju renovirati.. .

'Zlo oko nas' je horor Gregorya Darka, redatelja video spotova (B. Spears 'From the Bottom Of My Heart') i tv serijala ('Oz') spravljen prema mračnom scenariju Dana Madigana, vizualno nalik Rothovom 'Hostelu'. Specifičnost filma je što krvoločnog pustinjaka u njemu glumi Glen Jacobs, planetarno poznat kao 'Kane', superzvijezda borbi RAW World Wrestling Entertainmenta, kojemu je ovo ujedno i glumački debi, a zanimljivo je i to što u ostatku casta nema niti jednog razvikanijeg imena.

Da bi smanjili svoje zatvorske kazne, osmorica mladih delinkvenata tijekom vikenda moraju prisilno sudjelovati u obnovi ruševnog i trulog hotela Blackwell. No, ne znaju da u napuštenoj rupetini obitava 210 cm visok i gotovo 150 kg težak psihopat Jacob Goodnight (Glen Jacobs). Kad jedna djevojka iz grupe misteriozno nestane, ostatak ekipe mora se boriti s krvoločnim pustinjakom kako i njih ne bi snašla ista sudbina. Da stvar bude još gora, delinkvente čuva policajac koji je prije nekoliko godina smjestio Jacobu metak u lubanju.

Film na recenzentskim siteovima nije najbolje prošao, uzaludne su bile natprirodne dimenzije filmskog negativca. Scott Weinberg s Cinematicala u vezi toga kaže: 'Činjenica da je zlikovac u ovom filmu samo zericu strašniji od, primjerice, Slotha iz Gooniesa nije baš najsretnija'.

p.h.