Specijalci - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Specijalci

Specijalci

The Ringer (2005.)

Fox Searchlight Pictures / Continental film

94' komedija

Režija:           Barry W. Blaustein

Uloge: Johnny Knoxville, Katherine Heigl, Brian Cox, Zen Gesner, John Taylor, Jed Rees

Scenario:        Ricky Blitt

Producent/i:   Timothy Shriver, Bradley Thomas, Peter, Bobby Farrelly

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Specijalci

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.86
7
0.00

Paraolimpijske igre idealna su prilika za stjecanje slave i brzu zaradu posebice ukoliko ste zdravi kao dren i ime vam je Johnny Knoxville.

Nastojeći pomoći prijatelju u nezavidnoj financijskoj situaciji te otplatiti dugove kockom opsjednutog ujaka Steveu Barkeru (Johnny Knoxville) sine genijalna ideja. Predstavljajući se kao menatalno poremećena osoba prijavljuje se na specijalnu olimpijadu za mentalno hendikepirane ne bi li pobrao zlatne medalje i zaradio neku kintu.

Na njegov užas psihički inferiorni mu sportaši uspjevaju nadmudriti Stevea kako na sportskim borilištima tako i u intelektualnim igrama. Nekolicina njih već od samog početka uviđa da Steve igra prljavo te da mu nije mjesto na olimpijadi no zadržava to za sebe samo kako bi vidjeli poraz omraženog aktualnog prvaka Jimmyja.

Ukoliko ste pogledali i jednu epizodu Jackassa znate što možete očekivati od ovog filma i ekscentričnog te nadasve neobičnog glavnog protagonista koji se, uvjereni smo, jako dobro zabavljao snimajući 'Specijalce'. Sram ga bilo!

i.k.