D-Tox - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      D-Tox

D-Tox

D-Tox (2002.)

Universal Pictures / Continental film

96' akcija, drama, triler

Režija:           Jim Gillespie

Uloge: Sylvester Stallone, Charles Dutton, Polly Walker, Kris Kristofferson, Mif, Christopher Fulford, Jeffrey Wright, Tom Berenger, Alan C. Peterson, Hrothgar Mathews, Robert Patrick

Scenario:        Howard Swindle, Ron L. Brinkerhoff

Producent/i:   Maureen Peyrot

Zemlja:          SAD, Njemačka

Linkovi: imdb

D-Tox

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

1.00
2
0.00

Serijski se ubojica infiltrirao u posebnu bolnicu u kojoj se policajci riječe od alkoholizma. Sprema se krvavi okršaj u izolaciji.

Jake Malloy je FBI agent u potjeri za serijskim ubojicom koji se namjerio na policajce. Malloy mu je stao na žulj prije nekoliko godina kada ga je progonio zbog ubojstva prostitutki te mu se odlučuje osvetiti. Brutalno ubija Malloyevu zaručnicu i kolegu nakon čega uništeni detektiv postaje najbolji prjatelj sa bocom.

To će ga ubrzo pretvoriti u alkoholoičara i dovesti u posebnu, izoliranu kliniku za policajce. Zajedno sa osmoricom kolega nastoji se ostaviti čašice i vratiti u život. Proganjaju ga čudni glasovi i strašne vizije no to nije ništa u usporedbi sa onim što će se dogoditi.

Nakon snježne oluje ustanova ostaje bez struje, odsječena od vanjskog svijeta, a pada i prva žrtva. Postaje jasno da je ubojica među njima no ne i tko je sljedeći na njegovom popisu.

i.k.