Butch Cassidy i Sundance Kid - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Butch Cassidy i Sundance Kid

Butch Cassidy i Sundance Kid

Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969.)

20th Century Fox / Continental film

110' avantura, komedija, vestern

Režija:           George Roy Hill

Uloge: Paul Newman, Robert Redford, Katharine Ross, Strother Martin, Henry Jones, Jeff Corey, Cloris Leachman, Ted Cassidy, Kenneth Mars

Scenario:        William Goldman

Producent/i:   Paul Monash

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Butch Cassidy i Sundance Kid

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.85
13
0.00

Mali Jebač 17.11.2013 Ocjena recenzije : 0.0

Iskonski besmrtnici!!!

Pod redateljskom palicom Georgea Roya Hilla, Newman i Redford pripovjedaju nam tužnu i tragičnu priču o posljednjim junacima jednog vremena.Butch Cassidy i Sundance Kid odbijaju prihvatiti činjenicu da ih je vrijeme pregazilo i da će jednog dana poginuti. Nakon što Divlji zapad nestane, odluče otići u Boliviju gdje , uz pomoć Ette Place, učiteljice i navodne Sundanceove žene preživljavaju radeći razne poslove. Kada se odluče opošteniti, svemir ih kazni u vidu hrpe predstavnika zakona koji žele slavu i počasti za sebe. Suočeni s neumitnim krajem, odluče otići boreći se, jer jedino tako mogu naći spokoj. Film je pravo remek djelo u više razina koje se mora pogledati. Preporučam.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mr blue 09.10.2009 Ocjena recenzije : 1.0

VESTERNSKI KLASIK

Film je u 60-ima imao najveći financijski uspjeh nakon Bond filmova,sasvim zasluženo.Ovo je remek djelo sa fenomenalnim izvedbama Newmana i Redforda koje,ako ste ljubitelj vesterna,ali i filmova morate pogledati!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: