Zamisli nas zajedno - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Zamisli nas zajedno

Zamisli nas zajedno

Imagine Me & You (2005.)

Fox Searchlight Pictures / Discovery film i video

93' komedija, romansa

Režija:           Ol Parker

Uloge: Piper Perabo, Lena Headey, Matthew Goode, Celia Imrie, Anthony Head, Eva Birthistle, Darren Boyd, Sue Johnston, Boo Jackson

Scenario:        Ol Parker

Producent/i:   Stefan Arndt, David M. Thompson

Zemlja:          SAD, Velika Britanija, Njemačka

Linkovi: imdb

Zamisli nas zajedno

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.27
11
0.00

Na dan kada će uploviti u bračnu loku mlada pronalazi srodnu dušu. Problem je u tome što to nije njezin zaručnik, a niti drugi muškarac.

Znate onu o ljubavi na prvi pogled? E baš je taj grom iz vedra neba pogodio mladu Rachel (Piper Perabo) na dan njezina vjenčanja iz snova za dugogodišnjeg dečka i najboljeg prijatelja Hecka (Matthew Goode).

Netom prije nego što će reći sudbonosno DA oko joj je zapelo za cvjećarku (Lena Headey) na svadbi, potpunu neznakinju za koju je istog trenutka bila sigurna da joj je srodna duša.

Usprkos tomu vjenčanje se nastavlja no u njenom se životu sve mijenja, među inim stavlja na kušnju i seksualnu orjentaciju. Sudbina će htjeti da cvjećarka Luce preferira isti spol što dodatno potiče Rachel na avanturu no ipak, utočište uvijek pronalazi u heteroseksualnim vodama, barem u početku.

Ovo je tipična 'Četiri vjenčanja i sprovod' kind of britanska sitcom romantična komedija u kakvima se najbolje snalazi Hugh Grant i ekipa. Tko voli...

i.k.