Broj stanovnika 436 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Broj stanovnika 436

Broj stanovnika 436

Population 436 (2006.)

Sony Pictures Home Entertainment / Blitz film i video

drama, horor, triler

Režija:           Michelle Maxwell MacLaren

Uloge: Jeremy Sisto, Charlotte Sullivan, Fred Durst, Reva Timbers, David Ames, James Blicq, Rick Skene, Dana Horrox, Gavin Polone, Martin Trudel

Scenario:        Michael Kingston

Producent/i:   Jessika Borsiczky, Kathy Landsberg, Gavin Polone

Zemlja:          Kanda, SAD

Linkovi: imdb

Broj stanovnika 436

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.45
22
0.00

Gradić Rockwell Falls već stotinu godina ima isti broj stanovnika. Zašto je tomu tako pita se glavni protagonist, a i mi.

Popisnika stanovništva Stevea Cadya (Jeremy Sisto) posao vodi do skrivnog Rockwell Fallsa, mjestašca koje već stotinu godina broji identičan broj stanovnika - 436.

Ispostavlja se kako je riječ o zaista idiličnom mjestu u kojem žive miroljubivi, prijateljski raspoloženi stanovnici koji se trude ostaviti što pozitivniji dojama na pridošlicu. Ipak, kako to obično biva, ispod naoko savršene vanjštine krije se mračna tajna koja će uskoro izaći na vidjelo.

Steve započinje istragu te doznaje da je za smrt velikog broja stanovnika odgovorna čudna groznica, a tu je i zatočena mlada djevojka pogođena bolešću. Kako vrijeme odmiče tako šanse za preživljavanje glavnog protagonista padaju, a mi se bližimo otkrivanju tajne.

Radnja nije odveć kompeksna s obzirom da je cijeli film usredotočen na samo jednu enigmu no ukoliko volite niskobudžetne horor trilere to vas ne bi trebalo smetati.

i.k.