Spy Kids 3D: Game Over - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Spy Kids 3D: Game Over

Spy Kids 3D: Game Over

Spy Kids 3D: Game Over (2003.)

Dimension Films, Troublemaker Studios, Miramax

89' akcija, avantura

Režija:           Robert Rodriguez

Uloge: Daryl Sabara, Alexa Vega, Antonio Banderas, Carla Gugino, Ricardo Montalban, Holland Taylor

Scenario:        Robert Rodriguez

Producent/i:   Antonio Banderas, Robert Rodriguez, Elizabeth Avellan

Linkovi: službeni site

Spy Kids 3D: Game Over

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.36
14
0.00

Carmen je uhvaćena u virtualnu igru koju je osmislio novi dječji neprijatelj - Toymaker. Na braci Juni je da spasi nju, a možda i cijeli svijet.

Zli proizvođač igračaka Toymaker (Sylvester Stallone) napravio je software kojim želi začarati i preuzeti misli mladih ljudi na cijeloj planeti. Kindapira Carmen (Alexa Vega) u kompjutersku igricu kako bi uspio u svom naumu. Juni (Daryl Sabara) treba spasiti svoju sestru, ali i cijeli svijet.

Suočavaju se s raznim čudovištima, ratnicima i ostalim neprijateljima virtualnog svijeta. Publika fura 3D naočale jer je cijeli film snimljen u digitalnoj tehnici. Mladi glumci su trebali zamišljati sve efekte i čudovišta s kojima se bore jer su ona naknadno ukomponirana.

Iako su komercijalni hitovi za djecu, sva tri filma - Spy Kids (2001.), Spy Kids 2: Island of Lost Dreams (2002.) i Spy Kids 3D: Game Over - su zabavni, topli i maštoviti filmovi čija je najvažnija zadaća da budu zabavni za cijelu obitelj. Super je što treći film nije klon prva dva, već je nova avantura smještena u formu kompjuterske igrice. Iako je priča pomalo slaba, ovaj se film ne može otpisati jer su maštoviti vizualni efekti fenomenalni.