Popust na količinu 2 - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Popust na količinu 2

Popust na količinu 2

Cheaper by the Dozen 2 (2005.)

20th Century Fox / Continental film

94' avantura, komedija, obiteljski

Režija:           Adam Shankman

Uloge: Steve Martin, Bonnie Hunt, Eugene Levy, Piper Perabo, Tom Welling, Hilary Duff, Kevin Schmidt, Alyson Stoner, Jacob Smith

Scenario:        Sam Harper

Producent/i:   Adam Shankman, Garrett Grant, Jennifer Gibgot

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Popust na količinu 2

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.67
6
0.00

Bakerovi su ponovno na okupu za ljetne praznike no umjesto idiličnog odmora usljedit će žestoki obračun sa drugom obitelji. Let the games begin!

Kao što i priliči svakom respektabilnom nastavku okupljena je cijela prva postava iz jedinice što i nije bilo baš tako lako uzmemo li u obzir da je riječ o dvanaesteročlanoj obitelji. Miris zelenih novčanica uskladio je prenatrpane rasporede svih glumaca na čelu sa glavama obitelji Stevom Martinom i Bonnie Hunt.

Tom Baker (Steve Martin) pokušava po posljednji puta okupiti obitelj prije nego što mu na svijet istrče unuci. Zajedno sa suprugom Kate (Bonnie Hunt) uspjeva ih okupiti na njihovom starom ljetovalištu na jezeru. Bakeri tamo susreću perfekcionista Jimmyja Muraugha (Eugene Levy) i njegovu uštogljenu, na Yaleu obrazovanu, sportski nadarenu osmeročlanu obitelj.

U tijeku su pripreme za tradicionalno obiteljsko natjecanje u kojem Maraughovi u pravilu uvijek odnose pobjedu. Na neuglađene Bakere uvijek su gledali s visoka nastojeći ih spustiti na zemlju u svakoj prilici no ovi su odlučni da im ove godine pokažu kako nisu toliko superiorni.

Steve Martin se, na razočaranje mnogih fanova njegovih ranijih filmova, profilirao za uloge tatice u godinama koji se nosi sa svim mogućim problemima koje mu scenaristi izmisle. O nekakvoj originalnosti bi se teško moglo govoriti no dok lova curi, a curi, dobro je.

i.k.