Rusko meso - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Rusko meso

Rusko meso

Rusko meso

HRT

114' krimi, triler

Režija:           Lukas Nola

Uloge: Ivo Gregurević, Barbara Nola, Goran Grgić, Ksenija Pajić, Nina Violić, Jelena Miholjević, Filip Šovagović, Goran Navojec, Inge Appelt, Ljubomir Kapor, Dijana Bolanča, Ksenija Marinković, Nataša Dorčić, Nađa Perišić, Božidarka Frajt, Emil Glad, Ana Karić

Scenario:        Lukas Nola

Zemlja:          Hrvatska

Linkovi: imdb

Rusko meso

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
3
0.00

Početak je rata u Zagrebu. Laura Palamar neko je vrijeme provela u zatvoru, a potom se zaposlila u javnoj kući kao prostitutka.

Kad je nađu iznakaženu i mrtvu, nitko se previše ne uzbudi. Jedino Ida, Laurina sestra, sumnja u policijsko izvješće, koje kao razlog smrti navodi o samoubojstvo. Za savjet pita njihovog bratića, koji je po zanimanju bolničar i on joj potvrdi da se Laura nikako nije sama ubila. Isto tako, savjetuje joj da ne postavlja previše pitanja, jer čitav slučaj ima mračnu pozadinu i mogao bi je progutati mrak.

Idi je čitava situacija strašno mučna, jer je peče savjest zbog neraščišćenih odnosa sa sestrom. Javlja se na oglas za rad u salonu za masažu željevši pokrenuti vlastitu istragu, koja će je na kraju dovesti puno dalje no što je uopće mogla i zamisliti.

U salonu upoznaje šeficu Renatu, čuvara kuće Hrvoja Stipetića i vlasnika, napola ludog Vuka te mnoge mušterije, ali i djevojke iz struke, sve same prostitutke. Uskoro, ponovo pod nerazjašnjenim okolnostima, kao i u slučaju njene sestre, umire još jedna prostitutka, ali ovaj put umire i jedan službenik Ministarstva pa slučaj postaje zanimljiviji policiji.