Predmet obožavanja - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Predmet obožavanja

Predmet obožavanja

The Object of My Affection (1998.)

20th Century Fox / Continental film

111' komedija, drama, romansa

Režija:           Nicholas Hytner

Uloge: Jennifer Aniston, Paul Rudd, Kali Rocha, Lena Cardwell, Natalie B. Kikkenborg, Lauren Pratt, Hayden Panettiere, Lauren Chen, Liam Aiken, Alan Alda, Allison Janney, Timothy Daly

Scenario:        Wendy Wasserstein

Producent/i:   Laurence Mark, Diana Pokorny, Petra Alexandria

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Predmet obožavanja

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.00
6
0.00

Jennifer Aniston ulazi u čudnu vezu sa homoseksualno orjentiranim muškarcem, koji je nedavno dobio nogu, što se neće svidjeti njezinom dečku.

George Hanson (Paul Rudd) je u, bar je on tako misio, sretnoj vezi sa sveučilišnim profesorom Joleyem (Tim Daly) no, ispostavit će se, romansi slijedi kraj. Na jednoj zabavi prilazi mu Nina Borowski (Jennifer Aniston), mlada socijalna radnica koju prvi puta vidi u životu, te ga obavještava o kraju njegove veze.

Suosjećajna i obzirna kakva je, Nina šokiranom Georgeu nudi praznu sobu u vlastitom stanu dok se ne oporavi od prekida i odluči kako će dalje. Početak je to neobičnog prijateljstva sa svim predispozicijama da preraste u nešto više.

Ninin dečko odvjetnik nije previše oduševljen novim muškarcem u životu svoje drage no to nije ništa u usporedbi sa šokom koji će doživjeti kada mu ona objavi da je trudna te da dijete namjerava podići sa Georgeom. Nezgodno.

i.k.