Diplomatska opsada - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Diplomatska opsada

Diplomatska opsada

Diplomatic Siege (1999.)

Trimark Pictures / Blitz film i video

96' akcija, triler

Režija:           Gustavo Graef-Marino

Uloge: Peter Weller, Daryl Hannah, Tom Berenger, Adrian Pintea, Uwe Ochsenknecht, Jeremy Lelliott, Irina Movila, Radmar Agana Jao, Brion James, Francis X. McCarthy

Scenario:        Robert Boris, Mark Amin, Kevin Bernhardt, Sam Bernard

Producent/i:   Mark Amin, Vlad Paunescu

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Diplomatska opsada

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Srpski teroristi napadaju američko veleposlanstvo u Bukureštu u kojoj je još k tome bomba. Američki agent čiji sin je među otetima pokušava spasiti stvar.

U američko je veleposlanstvo u Bukureštu podmetnuta bomba. Stručnjak za bombe Steve Mitchell (Peter Weller) poslan je da razmontira eksplozivnu napravu prije nego bude prekasno.

Ugodno će se iznenaditi saznavši da će mu pomagati njegova bivša djevojka/kolegica Erica Long (Daryl Hannah) no zadovoljstvo će mu uništiti srpski teroristi (Sebian Liberation Front) koji napadaju veleposlanstvo te 37 ljudi uzimaju za taoce zajedno sa Steveom i Ericom. Iskusni agenti uspjevaju pobjeći no to ne polazo za rukom Steveovom 14godišnjem sinu.

Izvan zidina veleposlanstva kolo vodi zapovjednik antiterorističke jedinice Buck Swain (Tom Berenger) koji je neko vrijeme sjedio u školskoj klupi zajedno sa terorističkim vođom. Njegov je plan napad na veleposlanstvo što bi moglo završiti pokoljem stoga se Steve protivi takovoj akciji.

i.k.