Bears zločesta ekipa - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bears zločesta ekipa

Bears zločesta ekipa

Bad News Bears (2005.)

Paramount Pictures / VTI

111' komedija

Režija:           Richard Linklater

Uloge: Billy Bob Thornton, Greg Kinnear, Marcia Gay Harden, Timmy Deters, Seth Adkins

Scenario:        Bill Lancaster, Glenn Ficarra, John Requa

Producent/i:   Marcus Viscidi, Geyer Kosinski, Richard Linklater

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Bears zločesta ekipa

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.50
4
0.00

Znate onu o skupini netalentiranih sportaša koji suprotno svim prognozama postaju respektabilna ekipa u borbi za naslov pod vodstvom lajavog trenera?

E ovo bi trebalo biti nešto u tom stilu. Imamo Billyja Boba Thorntona u ulozi Morrisa Buttermakera, alkoholičara koji za život zarađuje istjerujući nametnike i štetočine iz kućanstava. Njegovih je pet minuta slave davno prošlo. Tu mislimo na kratku, ali slatku karijeru profesionalnog igrača baseballa.

Ipak, zahvaljujući kakvoj takvoj reputaciji u ruke dobiva momčad 12godišnjaka koji se bore za opstanak u maloj ligi. Skupina razmaženih derišta pod čvrstom Buttermakerovom rukom ubrzo počinje pokazivati znakove napretka.

Richard Linklter potpisuje remake klasika Michaela Ritchiea o ekipi hodajućih 'balvana' koji čine sve ne bi li ipak uspjeli. Iako djeluje kao dječji film neki će vas kritičari upozoriti da Billy Bob Thornton koristi ne baš primjeren vokabular u ophođenju sa svojim malim igračima zbijajući često ne odveć smiješne, pomalo neukusne šale. Ukoliko ste ga gledali u 'Bad Santa' izdanju zate što možete očekivati.

i.k.