Film za upucavanje - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Film za upucavanje

Film za upucavanje

Date movie (2006.)

20th Century Fox / Continental film

83' komedija, romansa, parodija

Režija:           Aaron Seltzer

Uloge: Alyson Hannigan, Adam Campbell, Fred Willard, Jennifer Coolidge, Eddie Griffin, Sophie Monk, Carmen Electra, Josh Meyers, Valery Ortiz, Marie Matiko

Scenario:        Jason Friedberg, Aaron Seltzer

Producent/i:   Paul Schiff

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službeni site
trailer
imdb

Film za upucavanje

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.11
19
0.00

Ako ste uživali u Mrak filmu i nastavcima istog, dakle obožavatelj ste referencijalne sprdačine, Seltzer je možda napravio stvar za vas.

'Film za upucavanje' je redateljski debi scenarista Aarona Seltzera (razrađivanje likova za 'Mrak film 3', scenarij za 'Spy Movie') kojim isti nastavlja seriju filmskih sprdačina. Ovaj put na Seltzerovoj meti našle su se romantične komedije i klišeji kojima iste obiluju (upoznavanje obitelji, sretni svršetak...).

Julia Jones (Alyson Hannigan) je pronašla 'gospodina savršenog'. Radi se o vrlo britanskom tipu nesretna imena – Grant Fockyerdoder (Adam Campbell). No, prije no što im se desi veliko grčko vjenčanje ('Moje grčko vjenčanje'), prvo moraju upoznati roditelje ('Dozvola za brak'), unajmiti planera vjenčanja ('Wedding Planner') i riješiti problem koji imaju s Grantovom najboljom prijateljicom Andy (Sophie Monk) koja se svim silama trudi sabotirati to vjenčanje.

Iako je potpuno odsustvo pozitivne kritike rijetkost na filmskim siteovima, eto, desilo se. Ekipa 'Filma za upucavanje', prema mišljenjima kritičara s Rotten Tomatoesa, nije uspjela pošteno obraditi niti jednu foru iz filmova na koje se referira, pati od kroničnog nedostatka scenarija i humora, a na kraju svi zaključuju da je bolje pogledati filmove koje Seltzerov uradak sprda.

p.h.