Perdita Durango - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Perdita Durango

Perdita Durango

Perdita Durango (1997.)

Ardustry Home Entertainment LLC

126' akcija, avantura, krimi

Režija:           Álex de la Iglesia

Uloge: Rosie Perez, James Gandolfini, Javier Bardem, Screamin' Jay Hawkins, Alex Cox, Santiago Segura, Harry Porter

Scenario:        Barry Gifford

Producent/i:   Andres Vincente Gomez

Zemlja:          Meksiko, SAD, Španjolska

Linkovi: imdb

Perdita Durango

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.80
5
0.00

Perdita Durango je djevojka s meksičko-američke garnice, a sestra joj je brutalno ubijena kad su bile male djevojčice, od čega se ona nikad nije oporavila.

Prisiljena je zarađivati za život ne birajući sredstva. Kad sretne Romea, odmah se zaljubi. On je pljačkaš i ubojica i bavi se crnom magijom. Izrazito je samouvjeren, jer smatra da ga štite bogovi i ta samouvjerenost osvoji Perditu.

Njih dvoje otimaju i pljačkaju, a Romeo se uopće ne boji policije. Jedina briga mu je gangsterski bos Santos, kojem je dužan lovu. Jedini način na koji može isplatiti dug jest da pristane na Santosovu morbidnu poslovnu ponudu.

Preko granice mora prevesti kamion s fetusima nerođenih beba, koji će se poslije preraditi za potrebe kozmetičke industrije. Da ne bi posao protekao u ozbiljnom tonu, Romeo i Perdita se prije toga odluče malo zabaviti, a ima li bolje zabave od mučenja.

Otimaju tinejđerski par Duanea i Estelle te se iživljavaju na njima mučeći ih i silujući. Za to vrijeme im je za petama fanatični federalni agent Dumas.