Čarobne hlače - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Čarobne hlače

Čarobne hlače

The Sisterhood of the Traveling Pants (2005.)

Warner Bros. / ISSA film i video

119' avantura, komedija, drama

Režija:           Ken Kwapis

Uloge: Amber Tamblyn, Jenna Boyd, Blake Lively, America Ferrera, Alexis Bledel

Scenario:        Delia Ephron, Elizabeth Chandler, Ann Brashares

Producent/i:   Leslie Morgenstein, Alison Greenspan, Kira Davis

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Čarobne hlače

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.95
19
0.00

Četiri najbolje frendice kreću svaka svojim putem. Povezivati će ih jedino hlače koje će svaka nostiti po tjedan dana i, nadamo se, oprati prije slanja drugoj.

Još dok su im majke pohađale aerobiku za trudnice četiri djevojke koje će se tek roditi postale su nerazdvojne prijateljice. Nakon dugogodišnjeg neraskidivog prijateljstva i brojnih nezaboravnih zajedničkih trenutaka očekuje ih rastanak.

Introspektivna Carmen putuje na daleki put ocu kojeg nije vidjela još od kada se razveo s majkom, sportom zaražena, atletski građena Bridget odlazi u nogometni kamp u Mexico, samozatajna umjetnica Lena sprema se na put baki i djedu u Grčku, dok buntovnica Tibby ostaje u gradu raditi u dućanu te snima dokumentarac o banalnosti života.

Prije rastanka na raspolaganju im je još jedno zajedničko ljeto koje između ostalog koriste za shopping. U second-hand dućanu pronalaze traperice koje svakoj savršeno pasu usprkos bitno različitim fizičkim osobinama i struku. Dogovaraju se da će svaka od njih nositi hlače tjedan dana te ih zatim poslati drugoj djevojci te će na taj način održavati vezu.

Svaka od njih upoznaje nove ljude i stiče nova iskustva, neke ulaze u veze, neke stiču nova prijateljstva no povezuju ih famozne hlače kao simbol prijateljstva.

i.k.