Emmetova meta - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Emmetova meta

Emmetova meta

Emmett's Mark (2002.)

Emmett's Mark Productions LLC, Screen Media Films LLC

104' krimi, drama, triler

Režija:           Keith Snyder

Uloge: Scott Wolf, Tim Roth, Gabriel Byrne, Khandi Alexander, Adam LeFevre, Danielle Mason

Scenario:        Keith Snyder

Producent/i:   Franny Baldwin Benullo, Bradley Fuller, Mark Soden, Graham Taylor

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Emmetova meta

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

0.00
0
0.00

Mladi Emmett Young detektiv je odjela za umorstva u filadelfijskoj policiji, a s kolegicom Middlestat upravo radi na slučaju okrutnog serijskog ubojice.

Zločinac za sobom ne ostavlja nikakve tragove, a žrtve su mu lijepe i mlade djevojke. Njima uzima s nekog dijela tijela četvrtasti uzorak kože. Emmet jedan dan kod liječnika sazna da boluje od rijetke i smrtonosne bolesti i da mu preostaje još nekoliko tjedana života.

Odlazi u bar na piće, da se smiri i tamo upozna Jacka Marlowa, detektiva FBI-a u mirovini. Njegova supruga je također umrla od neizlječive bolesti i predlaže Emmetu smrt na dostojanstveniji način. Za 15000 dolara unajmit će mu profesionalnog ubojicu, koji će mu skratiti muke. Ovaj prihvati, ali zatraži još tri dana života. 

Marlow za obavljanje neugodnog zadatka odluči angažirati bivšeg policajca Johna Harretta. Emmet se u ta tri dana potpuno posvetio lovu na ubojicu, ne znajući da je između Harretta i Marlowa došlo do sukoba i da je Harrett ubio Marlowa. Dan prije ubojstva, sazna da je došlo do zamjene nalaza i da je zdrav. Sad počinje borba za njegov život...