Bakterminator Jones - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bakterminator Jones

Bakterminator Jones

Osmosis Jones (2001.)

Warner Bros. Pictures International

95' akcija, animirani, komedija

Režija:           Peter Farrelly, Peter, Bobby Farrelly, Piet Kroon

Uloge: Bill Murray, Elena Franklin, Molly Shannon, Chris Elliott, Danny Murphy (II)

Scenario:        Marc Hyman

Producent/i:   Peter Farrelly, Peter, Bobby Farrelly, Dennis Edwards

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Bakterminator Jones

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

5.00
2
0.00

Frank radi u Zoološkom vrtu, neuredan je i nemaran, lijen je, ne vježba i hrani se nezdravo.

Na opomene svoje kćeri Shane, kako mora jesti zdraviju hranu, odgovara kako je i ona odrasla na hamburgerima, a zdrava je i dobro razvijena.

Kada mu jednom prigodom, dok je jeo doručak pored majmunovog kaveza, jaje padne na zemlju i Frank ga bez oklijevanja strpa u usta, to će u njegov organizam unijeti klicu zaraze.

A njegov organizam iznutra u stvari je grad Frank, koji ima svoje građane, gradonačelnika, aerodrom, policiju, ceste, informativni centar, televiziju i sve drugo što ima jedan normalan grad.

Kao svaki gradonačelnik i gradonačelnik Franka ne sluša upozorenja i ne bori se protiv Frankovog načina života. Naprotiv, da bi zadovoljio glasače, podupire grad u konzumiranju nezdrave hrane. Ne osvrće se ni na prijetnje koje u grad donosi opasni pridošlica Thrax, virus koji za sebe kaže da je ebola prema njemu obična prhut i koji prijeti da će preuzeti grad.

Jedini tko se nastoji boriti protiv zaraze je mladi policajac Jones, ali sam nema previše izgleda. Pojačanje će stići izvana, kad  Frank napokon popije tabletu protiv virusa prehlade, Drixa...