Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3D tehnici - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3D tehnici

Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3D tehnici

The Adventures of Sharkboy and Lavagirl in 3-D (2005.)

Dimension Films, Sony Pictures / Continental film

93' akcija, avantura, fantastika

Režija:           Robert Rodriguez

Uloge: Taylor Lautner, Taylor Dooley, Cayden Boyd, George Lopez, Jacob Davichy, David Arquette, Kristin Davis

Scenario:        Robert Rodriguez

Producent/i:   Robert Rodriguez, Elizabeth Avellan

Zemlja:          SAD

Linkovi:

službeni site
trailer
imdb

Avanture Sharkboya i Lavagirl u 3D tehnici

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

1.50
4
0.00

Obiteljska 3D zabava za cijelu obitelj! Tako, naime, glasi krilatica kojom se reklamira film. 20% na Rottenu implicira da im baš i nije uspjelo.

Sada nešto samo za one do desetak godina starosti. Ne čudi stoga što su glavni akteri ove 'magične, fantastične, originalne, trodimenzionalne avanture' superheroji i njihove superpriče. Kako najčešće najbolji i najnevjerojatniji heroji dolaze iz dječjih snova, tako niti ovaj put ne radimo izuzetak.

Desetogodišnji Max (Cayden Boyd) mali je odmetnik koji se pogubio u nepredviđenim putanjama svog fantasy svijeta, a sve to ne bi li pobjegao od svakodnevnih gnjavaža, problema s roditeljima (David Arquette, Kristin Davis), školskih bullyja i doooosadnih ljetnih odmora. Adrenalin se množi kada shvati da su cool likovi iz njegove mašte s cijelim opusom super tajnih moći možda ipak puno stvarniji nego što bi se bilo tko usudio povjerovati.

Max se sprema poletjeti na misiju na planet Drool gdje Shark Boy (Taylor Lautner), dječak nekoć izgubljen u oceanu gdje su ga pronašli i odgojili morski psi, i Lava Girl (Taylor Dooley), vulkanska ljepotica koja riga vatru, žive među čudesima poput Vlaka s mislima i Zemlje mlijeka i keksića…

Planet Drool čini se kao savršeni dječji raj sve dok Max ne sretne Mr. Electrica (George Lopez) i njegovog pomagača Minusa (Jacob Davich) čiji je glavni cilj otjerati sve, sve, sve snove zauvijek! Zajedno sa Shark Boyem i Lava Girl Max će u speedy avanturi u kojoj su sva sredstva dopuštena naučiti kako pretvoriti svoje snove u stvarnost.