Gospodari pakla 3: Pakao na zemlji - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Gospodari pakla 3: Pakao na zemlji

Gospodari pakla 3: Pakao na zemlji

Hellraiser III: Hell on Earth (1992.)

Paramount Home Video / Discovery film i video

93' horor

Režija:           Anthony Hickox

Uloge: Terry Farrell, Paula Marshall, Kevin Bernhardt, Peter Boynton, Doug Bradley

Scenario:        Peter Atkins

Producent/i:   Clive Barker

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Gospodari pakla 3: Pakao na zemlji

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

2.86
7
0.00

Pinhead napokon dobiva ulogu koju zaslužuje u serijalu koji mu je osigurao status ikone u rangu Jasona i Freddyja Krugera.

Vođu demonskih Cenobita u dvojci smo ostavili pretvorenog u kamenu statuu. Kamenog Pinheada kupuje bogati hedonist i smješta ga u svoj stan povrh kluba koji posjeduje.

Mlada, ambiciozna novinarka Joanne 'Joey' Summerskill (Terry Farrell) vrijeme provodi na odjelu hitne službe u nadi da će uhvatiti dobru priču što joj se ubrzo ostvaruje. Na odjel dolazi čovjek sa misterioznom kutijom sa lancima koji mu izlaze iz tijela te ubrzo eksplodira. Joey dolazi do djevojke nesretnika te saznaje sve o Cenobitima i putovanjima u pakao.

Pindead je u međuvremenu pobjegao te kreće u obnavljanje svog carstva, ovoga puta u našoj dimenziji. Regrutira ljude u novu rasu Cenobita nastojeći stvoriti pakao na zemlji i to ne u prenesenom značenju. Na mladoj novinarki je da ga zaustavi uz pomoć Elliota Spencera (Doug Bradley), Pinheadovog ljudskog alter ega.

Scenarist 'Wishmastera' i redatelj 'Full Eclipsa' novi su kreativni dvojac na čelu trećeg djela koji uglavnom uspjeva zadovoljiti fanove serijala prije svega iz razloga što glavni negativac Pinhead napokon dobiva veću ulogu.

i.k.