Pljačka u krivo vrijeme - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Pljačka u krivo vrijeme

Pljačka u krivo vrijeme

Crooked Lines (2003.)

Crooked Lines Productions LLC / Continental film

90' komedija

Režija:           Harry O'Reilly

Uloge: Adam Trese, Alison Barlett, Joe D'Onofrio, Anthony Mangano, Jim Breuer

Scenario:        Harry O'Reilly, Christopher Lynn

Producent/i:   Ben Stiller

Zemlja:          SAD

Linkovi: imdb

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

5.00
1
0.00

Okorjeli kriminalac prisiljen je promijeniti život pod prijetnjom otpusta životne mu suputnice. Rješenje nalazi spajajući pljačku i legitimni posao.

John Ferrary (Adam Trese) nikada nije radio. Živi lagodnim životom neopterećen svakodnevnom rutinom i obavezama radnih ljudi. Financira se izletima s one strane zakona baveći se kriminalnim aktivnostima. Takav lifestyle ne odobrava njegova djevojka Andrea (Alison Barlett) koja prijeti da će ga ostaviti ne nađe li pošteni posao. Trebao bi razvoziti kruh za njezinog oca što definitivno nije Johnov stil, a uz to nudi mu se nudi posao života, pljačka koja bi mu trebala osigurati velik novac.

Ipak, odlučuje spojiti korisno s korisnim te istoga dana opljačkati dućan sa hranom prepun novca i voziti kamion Andrejinog oca. U tome bi mu trebala pomoći njegova tri najbolja prijatelja, vozač limuzina i okorjeli pušač Sal, uglađeni glumac Joe i probisvjet Chris, redom nesposobnjakovići koji se sjajno uklapaju u priču o pljačci dućana 29. veljače za vrijeme prijestupne godine.