Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana

Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous (2005.)

Warner Brothers / ISSA film i video

115' komedija

Režija:           John Pasquin

Uloge: Sandra Bullock, Regina King, Enrique Murciano, William Shatner

Scenario:        Marc Lawrence

Producent/i:   Sandra Bullock, Marc Lawrence

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Cura sa zadatkom 2: Lijepa i naoružana

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.43
23
0.00

Neke pošasti nikao se ne mogu izbjeći pa tako ni nastavci uspjelih komedija. Svidjela vam se 'Cura sa zadatkom'? Evo nje opet.

Agentici Gracie Hart (Bulock) nakon što je osvojila simpatije na izboru za američku Miss i usput raskrinkala i pohapsila sve koje se raskrinkati i pohapsiti trebalo, život se u potpunosti mijenja. Ostaje superpopularna, piše knjigu o svojim iskustvima, gostuje po medijima i salonima ljepote.

Održavanje dobre murjačke forme pada u drugi plan pri takvom 'tight' rasporedu i kada dođe do situacije da se mora baciti u akciju kako bi spasila svoje bližnje iz zlih otmičarskih ruku, nastaju problemi. Da li je postala tek policijska maskota ili je i dalje supermurjakinja - pitanje je sad!

U nastavku priče o opasnoj i zamamnoj policajke konačno dobivamo odgovor na pitanje zašto je ona opasna. U originalu smo shvatili kako je lijepa i kako uz tek nekoliko intervencija sa strane može postati i prelijepa, a sada, u nastavku, saznajemo koji je put (kojeg je već prošla i tako joj svega proći će opet!) do toga da se postane opasan.

Govoriti o ovom filmu koristeći dobro utabane puteljke koji putuju od režisera (John Pasquin), preko glavnih glumaca pa sve do prijema publike, kritike i pokoje zanimljivosti jednostavno ne pale. Što reći o Bullockovoj, a da bi vas to oduševilo, dodatno informiralo ili zagrijalo za njezin opus?

Ukoliko volite komedije bez previše, mozga no sa pristojnom količinom mainstream humora onda samo knock yourself out. Ako pak ne: razgovarat ćemo na nekom zanimljivijem filmu.

h.p.