Blade: Trojstvo - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Blade: Trojstvo

Blade: Trojstvo

Blade: Trinity (2004.)

New Line Cinema / ISSA film i video

106' akcija, avantura, horor

Režija:           David S. Goyer

Uloge: Wesley Snipes, Kris Kristofferson, Ryan Reynolds, Jessica Biel, Parker Posey

Scenario:        David S. Goyer

Producent/i:   David S. Goyer, Wesley Snipes, Lynn Harris

Zemlja:          SAD

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Blade: Trojstvo

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.02
44
0.00

Ta, na, na, na naaaaa!!!!!! Treći i završni dio Blade trilogije 'Blade: Trinity' s Wesleyem Snipesom u glavnoj ulozi.

Vampiri se vraćaju. I samo ih jedan čovjek može zaustaviti - Blade. New Line Cinema i režiser David Goyer donose završno, treće poglavlje u priči o čovjeku-krvopiji, superjunaku odlučnom da stane na kraj sve snažnijoj vampirskoj rasi.

Podsjetimo se, Bladeovu majku ugrizao je vampir dok je bila u drugom stanju, prije smrti rodila je Bladea, napola čovjeka, napola vampira. Obdaren snagom vampira i sposobnošću da šeće danju, pod mentorstvom samotnjaka Whistlera (Kris Kristofferson) Blade izrasta u biće spremno za osvetu, samotnog ratnika, lovca na vampire.

Blade je originalno Marvelov strip junak kojega je prvi na veliko platno prenio Stephen Norrington ('Družba pravih gentlemena'). Nastavak režira sve poznatiji Guillermo Del Toro ('Hellboy'), a ovaj treći dio autorsko je djelo Davida Goyera, inače scenariste prva dva 'Bladea', i novog 'Batmana'.

Priča treća. Godinama se Blade (Wesley Snipes) borio protiv vampira pod okriljem noći. Svijet nije ni slutio da traje rat za opstanak. U jednom obračunu, Blade pada u ruke FBI agenata koji ga prisile da surađuje s ljudima ubojicama vampira znanim kao Nightstalkers. Zajedno s Abigail, Whistlerovom kćeri (Jessica Biel) i Hannibalom (Ryan Reynolds), Blade prati krvavi trag do drevnog bića koji ga želi ubiti, glavnog vampira Draculu.

Ne, ne vrti vam se u glavi, ne nismo se zabunili, ovo je stvarno scenarij trećeg nastavka Bladea.