Nakon sumraka - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Nakon sumraka

Nakon sumraka

After the Sunset (2004.)

New Line Cinema / ISSA film i video

100' akcija, krimi, romansa

Režija:           Brett Ratner

Uloge: Pierce Brosnan, Salma Hayek, Woody Harrelson, Don Cheadle, Naomie Harris

Scenario:        Paul Zbyszewski, Craig Rosenberg

Producent/i:   Beau Flynn, Jay Stern, Neil A. Machlis

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Nakon sumraka

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.56
18
0.00

johnny08 12.12.2008 Ocjena recenzije : 2.33

Salma će se svima svidjeti!!

Iako film nije puno obećavao, odlučio sam ga pogledati prvenstveno zbog glumačke ekipe. Na kraju i nisam razočaran jer mi ni očekivanja nisu bila velika. Redatelj Brett Ratner (jedini njegov film koji u potpunosti volim je "Red Dragon") nas vodi na Bahame kako bi nam ispričao priču o paru lopova i policajcu koji ih lovi. Nije to ništa ozbiljno, već predstavlja solidnu razbibrigu i dopušta nam da uživamo u predivnim lokacijama, prekrasnoj Salmi Hayek (vau!!), isto tako lijepoj Naomie Harris (naglasak iz "Pirata" je malo 'smanjila' a očito se osjeća ugodno na egzotičnim lokacijama jer je na Bahamima snimljen i dio "Pirata"), nepresušnom Brosnanovom šarmu i luckastom Harrelsonu. Ako tražite film za opustiti se možda je ovo taj; samo nemojte imati prevelika očekivanja. Ali jedno garantiram: Salma će se svima svidjeti:)!!!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

DragonRage 02.09.2005 Ocjena recenzije : 4.33

Salma Hayek rules!!!!

Simpatičan i zabavan ljetni film,prepun zabavnih dijaloga i situacija, kojima najviše pridonose Pierce Brosnan i Woody Harrelson,tj.zabavan odnos između njihovih likova kradljivca Maxa i agenta Lloyda.
No moram odmah napočetku priznati da kad je ovaj film u pitanju,nemogu biti objektivan kod njegovog komentara i ocjenjivanja,i to iz jednog jedinog razloga,a to je Salma Hayek,kao što naslov kaže.Naime na nju sam "slab"još od kada sam ju vidio u Desperadu a Od Sumraka Do Zore da i ne spominjem,žena je za mene božica!
A ako se uzme u obzir da je skoro kroz cijeli ovaj film polugola i u bikiniju,nemogu ostati hladan i ne dati mu veču ocjenu nego li zaslužuje.
Dakle kad smo to rasčistili osvrnimo se ipak malo na sam film.
Dakle ovo je jedan od onih muljatorskih filmova,gdje svi muljaju svakog,ali na kraju ispadne da je netko drugi smuljao njih ili pak nije kao i u Oceanovih 11 ili Swordfishu,dakle nudi nam nekoliko obrata,koji bi trebali biti nepredvidivi,ali u ovom slučaju to nisu.
Priča nam ne nudi nikakvo iznenađenje ili uzbuđenje,pa čak i krađa dijamanta nije nešto posebno uzbudljiva.Svojevremeno je ovaj film bio najavljivan kao nastavak Afere Thomasa Crowna, zbog slične radnje,naime ovdje priča također prati kradljivca vrijednih dijamanata kao i u "Aferi".No ispostavilo se da je ovo ipak potpuno novi film koji nema veze sa "Aferom",iako je radnja slična samo zabavnija.
Meni se čini da je lik policajke Sophie uveden u cijelu priču zato da nebi ispalo da Piercov lik ima djevojku,a Harrelsonov nema,inače ona i nema neku veču ulogu u cijeloj priči.
Zanimljivo je što Pierce u nekoliko kadrova upravlja autom na daljinski,baš kao i u James Bondu:Sutra Nikada Ne Umire.
Film je neslavno propao u kinima zaradivši svega pola od uloženog novca(zarada 28 mil,buđet 58 mil).
Dakle zabavan,ali predvidljiv film,tek solidnih glumačih ostvarenja i sasvim dobre Ratnerove režije od kojega smo navikli dobivati zabavne filmove.
Dao bih mu tri,ali zbog sexy Salme Hayek evo....

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

kiks 30.06.2005 Ocjena recenzije : 1.0

Dosadno

Nakon 1/2 sata sam ga moral ugasiti jer umreš od dosade

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

danny 19.06.2005 Ocjena recenzije : 2.0

morska zabava

simpaticno djelo kojem je jedna od prednosti prekrasna lokacija na kojoj se odvija radnja pa ako vec mi smrtnici nikada tamo nogom krociti necemo, mozemo sat i po uzivati u jednom od najboljih odmaralista na svijetu

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

pupica 12.02.2005 Ocjena recenzije : 2.0

ZA UBITI VRIJEME

Što napraviti kada je vani -15°C i još je k tome nedjelja?Pa u kino, naravno! Ovaj put je izbor pao na akcić sa Pierceom i Salmicom koji sam čak gledala do kraja.
Film nije loš, Salmin dekolte je sveprisutan, Woody opet glumi idiota koji je zapravo pametan..a Don Cheadle je baš smiješan,pogotovo kad objašnjava životnu filozofiju utemeljenu na glazbi Mamas & Papas :-).
Sve u svemu, odite si to pogledati,vidjet ćete super plaže o kojima možete samo sanjati na ovoj hladnoći..

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

mili77 24.01.2005 Ocjena recenzije : 0.0

kakva zgodna zabava

Prekrasan ambijent, prekrasna glazba, prekrasna žena, malo uzbuđenja i na kraju puno ljubavi! što će vam više za zabavu!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

Mr.BIG 22.01.2005 Ocjena recenzije : 1.67

dobar

Film Je Dosta Dobar Malo Puno Fantastike Ali To je Za ocekivati Od Pierce Brosnan Sve U Svemu Moze Se Pogledati

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: