8 žena - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      8 žena

8 žena

8 Femmes

Focus Features

103' komedija, krimi, glazbeni

Režija:           Francois Ozon

Uloge: Danielle Darrieux, Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Emmanuelle Béart, Fanny Ardant, Virginie Ledoyen, Ludivine Sagnier, Firmine Richard

Scenario:        Francois Ozon i Marina de Van, po romanu Robert Thomasa

Producent/i:   Olivier Delbosc, Marc Missonnier

Linkovi:

službene stranice

trailer:
quicktime, wm

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.08
13
0.00

dinavus 27.02.2008 Ocjena recenzije : 0.0

Solidna komedija...

'8 žena' je sasvim solidna komedija , no postoji mogućnost kako se muškarcima neće svidjeti. Film se dosta bavi ženskom psihologijom otkuda i proizlazi njegova duhovitost. Možda zbog toga nekom 'neupućenom gledatelju' (Šalim se...) može biti dosadan... Ali meni je baš bio ok, a posebno mi se svidio kraj... Bolji nije mogao biti... (O.K. kako za koga)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

sabibobi 10.03.2007 Ocjena recenzije : 0.0

Jako dobar film

Film je jako dobar i od mene ima pohvale. Slažem se sa predhodnom recenzijom ovog filma. Pjesme u filmu su odlične, i jako dobri preokreti. Film je zanimljiv. Ni sama nisam mogla predpostaviti šta će se desiti na kraju i bilo je iznenađenje. Šta je to, otkrit ćete sami kada pogledate ovaj film koji od mene dobiva peticu!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

VIP 16.02.2006 Ocjena recenzije : 3.0

Psihologija žene

Ovaj film je nekoliko filmova u jednom! Na prvom mjestu - to je sjajna psihološka analiza žena! Svih osam su drugačije, idu iz krajnosti u krajnost, i na kraju je svaki tip žene barem na tren zastupljen u filmu! Film koji bi emancipirane žene trebale obožavati!
Drugo, film je krimić! Ali ne bilo kakav. To je humorni krimić u kojemu svakih pet minuta dolazi do preokreta gdje se cijela situacija mijenja! Možda vam se to čini zamorno poput američkih filmova u kojemu imamo barem 5 velikih preokreta, no ovdje je to napravljeno nimalo naporno, dapače, veoma zabavno.
Treće, film je mjuzikl! Da, dobro ste pročitali! Ima nekoliko glazbenih brojeva, i moram priznati da su pjesme zaista odlične! Moram nabaviti soundtrack!
Film je stilsko remek -djelo, izgled glavnih junakinja, njihova odjeća, kuća opkoljena snijegom, mala srna u dvorištu, svaka haljina druge boje! Festival za oči!
Ukratko, film odlične ideje i još bolje realizacije! Zaslužuje sve pohvale i vrijedi ga pogledati! Nešto slično definitivno još niste!
Ocjena: 5

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: