Bore Lee: Čuvaj se sinjske ruke! - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Bore Lee: Čuvaj se sinjske ruke!

Bore Lee: Čuvaj se sinjske ruke!

Bore Lee: Čuvaj se sinjske ruke! (2004.)

Continental film

100' akcija, avantura, drama

Režija:           Ivan Ramljak, Mario Kovač, Krešimir Pauk

Uloge: Boris Ivković, Bojan Petković, Mario Kovač, Nikola Širović, Tonči Malora

Scenario:        Ivan Ramljak, Mario Kovač, Krešimir Pauk, Andy Kuljiš, Marko Čaklović

Producent/i:   Genijalni filmovi productions

Zemlja:          Hrvatska

Bore Lee: Čuvaj se sinjske ruke!

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.38
13
0.00

Dev 13.02.2005 Ocjena recenzije : 3.5

?

Filmovi iz serijala o Bori Leeju uvelike ovise o kontekstu u kojem se nalaze, pa tako sva objektivnost pada u vodu, no bar probajmo: objektivno, 'Čuvaj se sinjske ruke!" je sranje. I u miljeu trash-filmaštva je sranje. I svi koji na njemu rade, čini se, znaju da je sranje, osim možda samih junaka koji su pomalo razvojno ograničeni, što ovaj film čini iskorištavanjem istih, što je također veliko sranje.

Ali svejedno, kad vidite Sanju Doležal kao dobru vilu ili Edu Maajku koji se Bori ukazuje pod utjecajem opijata, ili Marija Kovača koji reprizira ulogu zlog Dr Kovača, Ninu Violić i Tvrtka Jurića u cameo ulogama, pa četiri "zle švure" (časne sestre smrti) koje se hihoću same sebi tijekom snimanja... Ne možete a da ne pomislite da je riječ o dobrom sranju.

Teško je pred Borom (Boreom? Boretom?) ostati ravnodušan. Pogledajte i prosudite sami - je li ovo dobro ili loše sranje.

**1/2

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

ramon 08.12.2004 Ocjena recenzije : 3.0

zabava!

ma svima nam je jasno da tu ne moze biti rijeci o "ozbiljnom" promisljanju filma kao umjetnosti no ocito je da se ekipa super zabavljala i da su si ovaj put dali dovoljno truda. na pamet mi padaju rani peter jackson i sam raimi iako sam svjestan da je to mrvicu pretjerano. ako nista drugo, borba sa plisanim tigrom tj. leopardom ce uci u antologiju :)

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: