Honey - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Honey

Honey

Honey (2003.)

Universal Pictures / Discovery film i video

94' drama, glazbeni

Režija:           Bille Woodruff

Uloge: Jessica Alba, Mekhi Phifer, Lil' Romeo, Joy Bryant

Scenario:        Bille Woodruff

Producent/i:   Marc Platt

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Honey

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

4.12
50
0.00

Honey Daniels čekala je cijeli život da pokaže svijetu da zna plesati, a sada je samo korak udaljena od ostvarenja svoje želje.

Debitantski dugometražni uradak dosadašnjeg redatelja glazbenih spotova za Ushera i Britney Spears, Billea Woodruffa, radnjom je ostao u raspjevanim i rasplesanim vodama. U glavnoj je ulozi zgodničak Jessica Alba koja se cijeli svoj život bavi plesom i koreografijom, no čak su i njeni najbliži već polako gubili nadu da će se nešto veliko iz cijele te rasplesane priče razviti.

Zbog evidentnih razlika, seli se od roditelja u centar grada gdje je život dinamičniji, ali i s puno više problema. Danju je podučavala hip hop plesne pokrete djecu iz susjedstva, predvečer radila kao konobarica, a nakon toga divljala na dance flooru, što ju je definitivno dovelo u centar pažnje.

Nastavak zasigurno već naslućujete, jedne je večeri ugledao poznati redatelj glazbenih video spotova i ponudio joj da bude prateća plesačica u jednom od njegovih uradaka. Tada se za Honey sve odrolalo, radila je koreografije za neke od najpoznatijih hip hop i R&B zvijezda poput Missy Elliott... No, bajka nije dugo trajala, Honey se vratila svojoj rutini u kojoj ponovo otkriva svoju ljubav prema plesu i to zahvaljujući grupici nabrijanih mladaca iz susjedstva.