Djevojka iz Jerseya - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Djevojka iz Jerseya

Djevojka iz Jerseya

Jersey Girl (2004.)

Miramax

102' komedija, drama

Režija:           Kevin Smith

Uloge: Ben Affleck, Liv Tyler, Jason Biggs, Jenifer Lopez

Scenario:        Kevin Smith

Producent/i:   Kevin Smith

Linkovi: službeni site
trailer
imdb

Djevojka iz Jerseya

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.35
26
0.00

riverside 03.03.2009 Ocjena recenzije : 0.0

simpatično

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

chewbakka 14.03.2006 Ocjena recenzije : 0.0

nije loše!

očekivala sam puno sladunjaviji film no ugodno sam iznenađena. što se tiće j. lopez, uloga joj je odlična. da je duže u filmu mislim da bi bitno utjecalo na ukupni dojam. affleck se ponovno pokazao kao pristojan glumac (iako znam da se većina vjerojatno neće složiti no...). liv tyler, prekrasna kao uvijek. a i vidi se da zna birati uloge. uglavnom, film se isplati vidjeti. naravno da je kraj predvidiv ali u kojem filmu nije?? ocjena između 3 i 4 ali da ne cjepidlačim...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

dbelic 19.01.2005 Ocjena recenzije : 1.0

Dobar filmić

Tema života samohranog oca i njegove kćerke nakon smrti majke na porodu je vrlo dobro ispričana. Ima par nelogičnosti koje se mogu oprostiti (ako je tako bogat zašto je dijete čuvao djed a ne neka dadilja, itd..).
Sve u svemu film je poučan i dirne u srce.
Film nije uspio u kinima, ali moja preporuka je:
Svakako pogledati!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

kuhi 09.01.2005 Ocjena recenzije : 0.67

?! J.LO. ?!

film je OK jedino mi je užasno glupo to što na kutiji dvd-a piše da j.lo. ima jednu od glavnih uloga, a umire nakon 10-15 muinuta filma. kad bih to zanemario, film je smiješan i gledljiv. P.S, ocjena je 4, ne 5.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

John Doe 02.01.2005 Ocjena recenzije : 2.0

Jersey Girl

Priznajem da sam lak na Kevina Smitha. Naravno, bez seksualnih konotacija. Tip me jednostavno razvalio s, po x-ti put sasvim samouvjereno tvrdim, najljepšim ljubavnim filmom ikad snimljenim, "Chasing Amy". Genijalni su bili i gotovo amaterski "Clerks", a o dva tako jaka filma u svom opusu mnogi razvikaniji mogu samo sanjati. Nešto smušeniji "Mallrats" i "Dogma", pa i potpuni promašaj "Jay and Silent Bob Strike Back" očito nisu u većoj mjeri nagrizli moju "ljubav". Jer, "Jersey Girl", najavljivan kao svojevrstan povratak miljeu "Chasing Amy" dočekao sam s velikim nestrpljenjem i dosta visokim očekivanjima. Još s obzirom na imenjakinju u neodoljivoj, meni izuzetno dragoj baladnoj krasotici Toma Waitsa...
I... nije u pitanju novo remek-djelo. Nije u pitanju osobito bitan film. Nije to ni osobita potvrda Kevina Smitha kao vještog redatelja. Posrijedi je mali, osoban i topao film s vidljivim manama, ali velikim srcem. Toliko nalik bezličnim televizijskim melodramama, ali s mnogo, mnogo više iskrenih emocija i još više inteligencije. Ništa revolucionarno, dakle, mjestimice čak dosadnjikavo, ali, kao što sam rekao, duboko osobno djelo Kevina Smitha, što je meni za ovaj put dovoljno!
Još da je na odjavi umjesto Springsteenove obrade pjevao Tom Waits, tko zna koliko bi dalje išao sa superlativima...

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

pupica 06.11.2004 Ocjena recenzije : 4.4

KEVIN SMITH JE POLUDIO

Ili su ga oteli svemirci i napravili mu lobotomiju.Ili je krenuo na tečaj Jakova Sedlara "Kako snimiti grozne filmove u 5 koraka".Jer ovo nije redatelj koji je snimio "Trgovce" i "Chasing Amy".Ovo čak nije redatelj koji je snimio superglupu "Dogmu".Ovo nije redatelj.Točka.
Nego,da krenem sa sadržajem (nemojte zaspati):Ben Affleck je oženjen sa J.Lopez.Ona rodi,ona umre.On ostane sam s djetetom,a pošto je jako zaposlen,ne može a i ne želi se brinuti za kćer.Onda dobije otkaz,preseli se u N.Jersey,upozna slatku Liv i shvati da mu ništa drugo ne treba od života.The end.
Film je bljutav,slatkast i jadan u tolikoj mjeri da ga se ni najbolje meksičke sapunice ne bi sramile,ma čak bi ga i Sedlar možda bolje snimio.Ne znam što je gore,neuvjerljiva gluma ili mutavi dijalozi a iskreno,cijelo vrijeme sam očekivala da odnekud iskoče Jay i S.Bob..jer Smith se ne može maknuti od svoje pouzdane ekipe Affleck-Damon-Lee koja ga je pratila kroz sve (ne)uspjehe,valjda iz neke tupe odanosti.Ah,da ne zaboravim..pojavljuje se čak Will Smith!!O da!
Iskreno,ne znam kako je ovaj film uopće došao u kina a ne ravno u video-distribuciju jer ovako nešto loše zavrijeđuje zadnju policu neke zamračene videoteke.
Gledati samo ako želite na pola filma izaći van psujući sve po spisku.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: