Osvoji ljubav - Arhiva
Home      Filmovi      Arhiva      Osvoji ljubav

Osvoji ljubav

Win a Date With Tad Hamilton! (2004.)

DreamWorks Distribution / Blitz film i video

95' komedija, romansa

Režija:           Robert Luketić

Uloge: Kate Bosworth, Josh Duhamel, Topher Grace, Gary Cole, Ginnifer Goodwin

Scenario:        Victor Levin

Producent/i:   William S. Beasley, Gail Lyon

Linkovi: imdb

Osvoji ljubav

Ocjena Glasova Tvoja ocjena Ocjeni film

3.50
10
0.00

johnny08 19.10.2009 Ocjena recenzije : 2.0

Izrazito loše

Nakon uspjeha filma 'Legally Blonde' redatelj Robert Luketic se predbilježio na snimanje romantičnih komedija, koje se u Hollywoodu tiskaju nevjerojatnom brzinom; i baš kad pomislite da je sve ispričano oni se dosjete da bi mogli snimiti varijaciju iste teme. Upravo to se može reći za film 'Win a Date With Tad Hamilton!', jer sve vrvi klišejima u koje upadaju gotovo sve romantične komedije. No i ako krenemo gledati film bez predrasuda negdje oko 30 minute filma ćete se zapitati zašto Tad koji je poznati glumac, prethodno prikazan kao ženskar koji voli popiti, pušiti i zabavljati se, dolazi u provincijski gradić zbog naše glavne junakinje. Još apsurdnije je ponašanje Rosalie koja se polako zaljubljuje u Tada no onda shvaća da je njen najbolji prijatelj Pete osoba za nju što smo svi znali da će se dogoditi u 10-oj minuti filma. Kemije između Bosworth i Gracea gotovo i da nema, a Duhamel je osuđen na glumljenje lijepog dečka i to je nažalost sve od njega iako ima potencijala za nešto više. Smiješne ali gotovo cameo uloge daju uvijek dobri Lane i Hayes u ovoj izrazito površnoj komediji u kojoj ne samo da nema poštenog smijeha, već je romantična priča pisana za one ispod 15, i to isključivo ženskog roda. Očekivao sam više od Luketica jer ovako loš scenarij je morao prepoznati i izbjeći. Ukratko ovaj film je izrazito glup, nelogičan, cijepljen protiv smijeha i romantike, te ga možete slobodno zaobići.

Dodatak: kratki sadržaj filmskog.neta o ovom filmu je pun krivih podataka jer Rosalie ne mora birati između najbolje prijateljice i frajera. Očito je sve vezano za ovaj film površno obrađeno.

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju:

anatih 12.10.2005 Ocjena recenzije : 1.33

Win A Date With Ted Hamilton

Odlična filmska poslastica. Prava romantična komedija, makar bih ja željela da je svršetak malo drugačiji, no sve u svemu ako ste ljubitelj romatničnih komedija pogledatje ovu!

Tvoja ocjena:-
Ocjeni recenziju: